Sanottua Leenasta

Olemme kaikista vahvimpia, kun teemme yhteistyötä. Neljäntoista vuoden aikana kunnallispolitiikassa olen saanut tehdä yhteistyötä ja tehdä päätöksiä yhdessä monen osaavan ihmisen kanssa. Joskus olemme samaa mieltä, joskus eri mieltä. Yhteinen päämäärä on aina yhteiskunnan paras ja olen hyvin kiitollinen saatuani tutustua heidän ajatuksiinsa, ehdotuksiinsa ja taitoihinsa.

Tässä muutaman ihmisen pyytämä mahdollisuus saada kertoa mielipiteensä minusta ja kertoa miksi voin olla myös sinun ehdokkaasi:

Leena – kunnianhimoinen ja asioihin paneutuva poliitikko. Olen viimeisten vuosien aikana oppinut tuntemaan Leenan kunnan politiikassa. Leenalla on palava kiinnostus politiikkaan ja halu selvittää asiat ennen päätöksentekoa. Hän ei pelkää kyseenalaistaa mielipiteitä ja seisoo sanojensa takana. Leena haluaa mielellään keskustella ja hyväksyy myös toisen mielipiteen voiton ja osaa mennä asiassa eteenpäin.

-Kjell Heir, virastopäällikkö, Maksamaa

.

Leena on rehti, rehellinen, peloton ja päättäväinen ihminen. Hänellä on aito mielenkiinto politiikkaan ja osaa selkeästi ja ymmärrettävästi esittää asiansa. Hän on tarkkaavainen ja puolustaa myös heikompia yhteiskunnassa. Hän on tottunut pitämään monta rautaa tulessa ja selviää siitä loistavasti. Hänellä on kaikki hyvän poliitikon ominaisuudet! Minä äänestän Leenaa!

-Katarina Heikius , TJ Högskolestiftelsen, Oravainen

Leena on serkkuni, ystäväni ja suuri inspiraationi lähde. Aina kun kirjoitetaan tai puhutaan perheestä ja koulusta ja miten näiden kahden tulisi tukea ja auttaa toisiaan, tulee Leena mieleeni. Leena tietää miten paljon työtä ja aikaa tarvitaan saada asiat kääntymään parhain päin. Hänellä on suuri perhe, monta lasta joista huolehtia. Lisäksi on vielä ”tavallinen” työ. Hän tietää mitä äidiltä vaaditaan. Sen lisäksi hänellä on sydän, joka sykkii kaikkien ihmisten oikeuksien puolesta. Meitä on varmaan monia, jotka saamme vinkkejä ja neuvoja Leenalta. Kun oma arkeni alkaa tuntua raskaalta ajattelen: ”jos Leena jaksaa, jaksan minäkin”. Kiitos innostamisesta Leena!

– Carola Örn, Korsnäs

Ystäväni Leena elää täysillä politiikalle. Hän uskaltaa seisoa mielipiteittensä takana ja omistautuu sataprosenttisesti, jos hän haluaa jotain toteuttaa. Hän on kiltti, auttavainen ja sydämellään mukana kaikessa mitä tekee! Keskustelemme usein pitkään ja Leena kuuntelee aina. Hän ei tuomitse ketään ja tietää, että kaikki ihmiset ovat yksilöllisiä ja kelpaavat juuri sellaisina kuin ovat. Leena saa minun ääneni!

-Annika Sippus, sairaanhoitaja, Vöyri