Kaikkien yhteiskunta

Uskon vahvaan yhteiskuntaan. Uskon että vahvat voivat auttaa heitä, jotka eivät ole yhtä vahvoja. Uskon yhteiskuntaan, jossa kaikki ovat yhtä arvokkaita ja kaikille annetaan samat mahdollisuudet. / LEENA NIKKARI-ÖSTMAN, KUNTAVAALI 2021

Paras koulu

Olen vanhemman ja omaisen roolissa, ystävänä ja valtuutettuna nähnyt läheltä miten erilaiset lähtökohdat meidän lapsillamme ovat. Siksi yhteiskunnan tehtävä on priorisoida tasa-arvoa. Yhteiskunnan ja koulun on annettava samat lähtökohdat kaikille. Jokaisella lapsella on oltava samat mahdollisuudet kehittää potentiaaliaan. Sivistys on aina ollut sydäntäni lähellä ja on asia johon olen vahvasti sitoutunut toimiessani politiikassa.

Yrittäminen ja työllisyys

Yrittäjät työllistävät itsensä ja luovat työpaikkoja. Elävä maaseutu edellyttää työpaikkoja. Jos on työpaikkoja, on mahdollisuuksia asua, elää ja ylläpitää paikallista yhteisöllisyyttä. Pienyritykset luovat paikallisille palveluita ja työpaikkoja. Pienyritysten toimintamahdollisuudet on otettava huomioon aiempaa paremmin.

Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

On aina vain tärkeämpää miten käytämme kunnan rahoja kun ajat kovenevat! Meidän on satsattava elinkelpoiseen kuntaan suuntana tulevaisuus! Se tarkoittaa että vaikka nyt pitää säästää, pitää myös uskaltaa investoida tulevaisuutta ajatellen!

Minun nimeni on Leena Nikkari-Östman ja asun Maksamaalla, Vöyrin kunnassa. Olen äiti, saaristolainen ja politiikko. Vaaliteemani ovat:

  • Paras koulu
  • Yrittäminen ja työllisyys
  • Hyvin hoidettu talous ja elinkeinoelämä

 

 

Sanottua Leenasta

Olemme kaikista vahvimpia, kun teemme yhteistyötä. Kuudentoista vuoden aikana kunnallispolitiikassa olen saanut tehdä yhteistyötä ja tehdä päätöksiä yhdessä monen osaavan ihmisen kanssa. Joskus olemme samaa mieltä, joskus eri mieltä. Yhteinen päämäärä on aina yhteiskunnan paras ja olen hyvin kiitollinen saatuani tutustua heidän ajatuksiinsa, ehdotuksiinsa ja taitoihinsa.

Tässä muutaman ihmisen pyytämä mahdollisuus saada kertoa mielipiteensä minusta ja kertoa miksi voin olla myös sinun ehdokkaasi.

 

Tule tapaamaan minua